Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei mai buni elevi la Religie Islamica

ro

17 May, 2010 03:05 4058 Marime text
coran_des.jpgÎn cursul zilei de sâmbătă, la Colegiul Naţional „Kemal Ataturk" din Medgidia, s-a desfăşurat faza judeţeană a olimpiadei de Religie Islamică. La această fază s-au înscris un număr de 70 elevi din unităţile de învăţământ, clasele IV-VIII, din municipiul şi judeţul Constanţa, 21 dintre ei obţinând premii şi menţiuni.

Astfel, premiul I a fost obţinut de elevii Akdag Kader, Amet Ebru, Hisir Yasin de la Colegiul Ataturk, Ali Selciuc de la Şcoala Generală nr.3 Mangalia şi Cadar Sevda de la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi". Premiul II a fost obţinut de elevii Arducluoglu Oyku, Cherim Elif de la Colegiul „Ataturk" şi Gul Memet de la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi". Premiul III a fost obţinut de elevii Salim Onur de la Şcoala Generală Castelu, Iusein Murat de la Şcoala Generală „M. Dragomirescu", Molacai Berna de la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi" si Komurcu Seda de la „Colegiul Ataturk".

La festivitatea de premiere s-au oferit premii şi diplome elevilor şi cadrelor didactice care i-au pregătit pentru olimpiadă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Khalid 17 May, 2010 22:34 Mai sunt cateva zile pana la alegerile de muftiu si daca fundmentalistii astia o sa schimbe ca asa se aude va fi vai samar de traditiile noastre de obiceiurile noastre si de olimpiadele noastre. C frumos e sa fii impreuna cu tinerii si sa ii indemni pe acestia sa isi invete religia in limba materna si sa isi continue traditiile si obiceiurile.