Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premianți la Olimpiada de istorie, faza județeană

ro

03 Apr, 2023 14:10 1254 Marime text

Mario Busuioc, de la clasa a XI-a, a câștigat premiul II în cadrul Olimpiadei Naționale de Istorie, faza județeană. La aceeași competiție, elevii Nicolae Rădulescu, David Drăgoi, Vanesa Șerban, de la clasa a XI-a, și Bianca Stoica, de la clasa a X-a, au obținut mențiuni.

Cadeții Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” au fost încântați să participe la această olimpiadă și au transmis că abia așteaptă să-și demonestreze cunoștințele și anul viitor., transmit reprezentanții Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța. 

Elevul caporal Mario Busuioc promite că se va strădui să se întoarcă cu un premiu important și în etapa viitoare, mărturisind că își dorește să obțină calificarea la etapa națională.

„Istoria este martorul care confirma trecerea timpului, ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate.” Marcus Tullius Cicero.

Felicitări elevilor premianți și profesorului îndrumător, director adj. prof. dr. Adrian Ilie, pentru rezultate!, transmite sursa citată. 


foto: Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța



 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii