Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Ciprian Mihail Fronea, comisarul şef al Gărzii Financiare Constanţa Tema este - „Cum poate scăpa Garda Financiară de imaginea unui instrument de intimidare a agenţilor economici?

ro

03 Apr, 2013 18:22 3586 Marime text

Descarca document: conversatie_chat.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raspuns invitat ziua pentru IDF 04 Apr, 2013 12:22 Agenţii economici verificaţi sunt amendaţi contravenţional pentru nerespectarea legislaţiei financiar-contabile în vigoare. În cazul în care la agentul economic verificat (microîntreprindere, întreprindere mică, mijlocie sau mare, individuală sau familială etc.) nu se constată încălcări, nu se va aplica nicio sancţiune pecuniară. Garda Financiară are atribuţii doar de verificare a respectării prevederilor legale de către operatorii economici.
  • IDF 04 Apr, 2013 10:08 Cit mai este spaga pentru o echipa de 2 comisari ai garzii care controleaza o microintreprindere cu o cifra de afaceri de pina la 100000 lei? Se mai dau amenzi pentru "lipsa cravatei"? Adica amenda pentru ca asa trebuie? Garda Financiara are atributii doar de control sau si de indrumare? Astept raspuns urgent pentru ca se pregateste un control.