Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou restaurant se va construi în Topraisar! Cum va arăta

ro

16 Mar, 2017 00:00 6668 Marime text
Societatea Dalbey Activ SRL intenţionează să construiască un restaurant în localitatea Topraisar, depunând în acest sens proiectul pentru obţinerea acordului de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Conform proiectului, terenul în suprafaţă de 2.004 mp a fost dobândit de Dalbey Activ SRL, în baza contractului de constituire a unui drept de superficie care se află în intravilanul comunei Topraisar, la categoria de folosinţă „curţi-construcţii intravilan“.
 
În prezent, Procentul de Ocupare a Terenului existent este de 5,09%, iar iniţiatorii doresc ca acesta să crească la 15,04%, în timp ce Coeficientul de Utilizare a Terenului existent este de 0,05, acesta urmând să crească la 0,15. Suprafaţa construită propusă este de 199,49 mp, spaţiile verzi vor ocupa 124 mp, iar suprafaţa ocupată cu alei de acces, trotuare şi spaţii de parcări va fi de 110 mp.
 
Conform Planului Urbanistic General aprobat, în zonă sunt premise activităţi de turism, realizarea de alei de acces, spaţii pentru parcare si dotări specifice activităţii de agrement. Construcţia în regim de înălţime parter se va realiza în conformitate cu prevederile Codului Civil de bună vecinătate, cu respectarea distanţelor de hotar, cu fundaţii realizate din beton armat, iar structura de rezistenţă va fi din cadre din beton armat. Învelitoarea este de tip şarpantă.
 
Accesul auto şi pietonal se va realiza din Şoseaua Naţională, direcția est. Construcţia va fi amplasată în comuna Topraisar, Şoseaua Naţională nr. 72A .Terenul are o suprafaţă de 2004 mp, iar beneficiarul va construi un restaurant cu suprafaţa de 199,49 mp. Terenul va fi dotat cu reţele edilitare de pe Şoseaua Naţională, are o formă neregulată, cu o lungime de 98,30 m şi 20,30 m la Şoseaua Naţională.
 
Din punct de vedere funcţional, o căsuţă va fi alcătuită din următoarele spaţii: sală de mese - 102,20 mp, bucătărie - 20,35 mp, bar - 3,50 mp, birou - 3,60 mp, recepţie - 7,50 mp, grupuri sanitare, magazine, vestiar.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Dalbey Activ SRL a fost înfiinţată în 2006 şi are sediul social în satul Topraisar, Şoseaua Naţională, judeţul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, fiind deţinut în totalitate de Şeila Iusein, născută pe 11.06.1982. Firma se ocupă de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii