Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate înfiinţată în acest an va ridica un bloc de patru etaje la Năvodari (document)

ro

26 Jul, 2017 00:00 3029 Marime text
Mamaia Village SRL a înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4 etaje, locuinţe colective, cu spaţiu comercial la parter“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Proiectul urmează a se realiza în intravilanul oraşului Năvodari, zona Mamaia Sat - hanul Piraţilor şi are o suprafaţă de 892 mp. Terenul este proprietate a Mamaia Village SRL. În Certificatul de urbanism nr. 414/05.05.2017, eliberat de Primăria Năvodari, a fost înscrisă folosirea actuală a terenului ca fiind teren liber de construcţii, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate este aceea de locuinţe cu caracter sezonier sau permanent, dotări turistice şi complementare.
 
Beneficiarul va ridica pe respectivul teren un imobil P+4 etaje, care va avea o arhitectură modernă, cu finisaje fine, de bună calitate. Blocul va avea 20 de unităţi locative. Suprafaţa de spaţiu verde amenajată pe amplasament va fi de 267,60 mp. În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare, se propune amenajarea a 17 spaţii destinate parcării de autovehicule, la nivelul solului, în incinta proprietăţii, destinate locatarilor.

Mamaia Village SRL, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 25 iulie, Mamaia Village SRL a luat fiinţă în anul 2017. Firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Asociaţi în Mamaia Village SRL sunt Simona-Mariana Mardare, născută pe 8.1974, în Constanţa, cu zece parţi sociale, 50% din capitalul social, şi Kiraţa Buşu, născută pe 25.10.1960, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu zece părţi sociale, 50% din capitalul social. Adrian Buşu este administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Mamaia Village SRL la APM Constanţa. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii