Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Auchan de pe şoseaua Mangaliei va suferi modificări. Deja a fost solicitat acordul de mediu

ro

18 Jan, 2017 00:00 4219 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reconfigurare spaţii interioare, refacere sisteme de instalaţii, construire clădire anexă pentru instalaţii“, investiţie realizată de Auchan România SA. Proiectul este propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei nr. 195, zona Post Control.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00, şi la adresa titularului, Art Bau Internaţional SRL pentru Alter Ego Concept SRL, în calitate de reprezentant al Auchan România SA. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00.

Despre Art Bau Internaţional SRL 

Deţinută de Immochan Gestion Et Services SRL (0,07% din capitalul social) şi Auchan România SA (99,93% din capitalul social), Art Bau Internaţional SRL are sediul social în Bucureşti, strada Braşov. Firma a fost înfiinţată în anul 1994 şi are un capital social subscris de 14.040 de lei, integral vărsat, compus din 1.404 părţi sociale. Administratorul firmei, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Traian Ionuţ Ardeleanu.
 
La rândul său, Alter Ego Concept SRL are sediul social în Bucureşti, bulevardul Iuliu Maniu. Înfiinţată în anul 2006, firma are un capital social subscris de 2.000 de lei, integral vărsat, compus din 200 de părţi sociale. Alter Ego Concept SRL este controlată de VP Holding Management System SRL şi Virgil Profeanu, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de arhitectură, este Virgil Profeanu.
 
Auchan România SA a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în Bucureşti, strada Braşov. Capitalul social subscris, de 1.317.045.210 lei, integral vărsat, este compus 13.170.452.100 de
acţiuni nominative. Acţionari persoane juridice sunt Monicole Exploitatiemaatschappij B.V., cu sediul în Olanda, cu 77,5753% din capitalul social, Auchan Retail International SA, cu sediul în Franţa, cu 22,4247% din capitalul social. Persoane împuternicite ale companiei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, sunt: Virgil Ernest Popovici - membru în CA, Francois Joseph Fernand Remy - preşedinte CA, Traian Ionuţ Ardeleanu - membru CA şi director general.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii