Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artist & Entertainment SRL a primit răspuns de la APM Constanţa. Este vizată ridicarea unui bloc de patru etaje

ro

21 Oct, 2017 00:00 2161 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului) pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4e terasă circulabilă cu funcţiunea de hotel apartament şi împrejmuire teren“, al societăţii Artist & Entertainment SRL.
Imobilul este propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, strada Universităţii nr.10 A.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, municipiul Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 20.10.2017.

Artist & Entertainment SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea a fost înmatriculată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei, Robert-Alexandru Gherghina, născut pe 10.05.1990, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei care desfăşoară activităţi recreative şi distractive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii