Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a fost împușcat de poliție după ce a înjunghiat opt persoane pe o stradă din Rusia

ro

19 Aug, 2017 13:53 2423 Marime text
Un individ, înarmat cu un cuțit, a fost împușcat de poliție după ce a înjunghiat opt persoane în plină stradă la Surgut, oraș în Siberia, au anunțat anchetatori ruși, citați de DPA și AFP. Autorul a fost identificat, a anunțat ulterior poliția regională, afirmând că pista unui "atentat terorist" nu este cea privilegiată, informează Agerpres.ro. 
  
Bărbatul a "atacat trecători, rănind cu cuțitul opt persoane", pe una din "străzile centrale" ale acestui oraș cu 330.000 de locuitori, în jurul orei locale 11:20 (06:20 GMT), a precizat Comitetul de anchetă rus, organismul responsabil pentru principalele cercetări penale.
 
Poliția l-a "neutralizat" pe atacator, adaugă comitetul într-un comunicat.
 
Doi dintre răniți sunt în stare gravă, a declarat guvernul districtului autonom regiunii Hantî-Mansiisk (Siberia de Vest) într-un comunicat.
 
Autorul atacului din Surgut a fost repede identificat de poliție, care nu privilegiază în acest moment "pista teroristă", conform AFP. Potrivit agenției de presă TASS, atacatorul este un locuitor din Surgut.
 

"Versiunea că atacul ar fi un atentat terorist nu este principala noastră versiune", a declarat poliția locală pentru Interfax, adăugând că l-a identificat pe atacator și examinează în prezent eventualele sale antecedente psihiatrice.

 
O anchetă penală a fost deschisă în acest caz pentru "tentativă de omor", conform RIA Novosti.

Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa Foto: google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii