Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente mortale în Belgia. Doi cetățeni români au murit

ro

22 Aug, 2017 20:08 4607 Marime text
Doi cetățeni români și-au pierdut viața în două accidente auto care s-au produs luni în Belgia, relatează presa belgiană, citată de Agerpres.ro. 
 
Un accident a avut loc luni dimineață, pe șoseaua care leagă orașul Anvers din Belgia de orașul Eindhoven din Olanda, în direcția de mers spre Olanda, conform poliției federale belgiene, citată de agenția de presă Belga.
 
Un microbuz ce tracta o remorcă pe care se afla un alt vehicul a început să meargă în zig-zag din motive necunoscute, după care s-a oprit într-un parapet.
 
La bordul microbuzului se aflau cinci cetățeni români. Unul dintre pasageri a murit, în timp ce ceilalți patru au fost răniți și au fost descarcerați de pompieri.
 
Într-un alt accident, produs luni seară în regiunea Vielsalm, și-a pierdut de asemenea viața un bărbat de origine română, conform publicației sudinfo.be.
 
În timp ce mergea pe șoseaua care leagă localitățile Baraque Fraiture și Regné, bărbatul în vârstă de 46 de ani a deviat de la traiectorie și s-a izbit cu mașina, o Dacia Duster, de copacii de la marginea drumului. Nici un alt vehicul nu a fost implicat în accident. Circumstanțele producerii dramei nu sunt deocamdată cunoscute.
 
Bărbatul locuia în localitatea Vielsalm, era căsătorit și avea doi copii, conform publicației L'Avenir. Familia victimei abia venise să îi se alăture în Belgia.

Sursa: Agerpres.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii