Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce mesaj a transmis Prinţul Raţiu, din America, pe Facebook Lansatorul Danielei Crudu, condamnat cu executare la Constanţa

ro

14 Dec, 2013 00:00 2542 Marime text
Andrei Valentin Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, cunoscut ca şi „Prinţul Raţiu”, cel care a lansat-o în televiziune pe Daniela Crudu, a fost condamnat, ieri, la închisoare cu executare. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Amintim că Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat, pe data de 2 noiembrie 2011, propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Andrei Valentin Prisecaru, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. „În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără în vârstă de 22 ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Mai exact, procurorii spun că suspectul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor“, potrivit organelor de anchetă. La data de 3 noiembrie 2011, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile a „Prinţului Raţiu" pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. Potrivit procurorilor, mandatul de arestare nu a putut fi pus în executare întrucât inculpatul a părăsit sediul Judecătoriei Constanţa înainte de pronunţarea încheierii prin care s-a dispus arestarea acestuia, sustrăgându-se. Pe data de 5 noiembrie 2011, la ora 11.20, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-a prezentat Andrei Valentin Prisecaru, după care a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv. Pe data de 7 februarie, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea lui Andrei Valentin Prisecaru, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, la pedeapsa de 3 ani de închisoare.

„Moarte mafiei!”

„În baza art. 329 alin.1 c.pen (n.r. proxenetism) condamnă inculpatul la pedeapsa de 2 ani de închisoare. (...) Contopeşte cele 2 pedepse, de 3 ani de închisoare şi de 2 ani de închisoare, în final inculpatul executând pedeapsa cea mai grea, de 3 ani de închisoare (...) Pedeapsa se execută în regim de detenţie. „Deduce din pedeapsă durata reţinerii şi arestării preventive de la 1.11.2011 la 8.11.2011. Ia act că partea vătămată nu s-a constituit parte civilă în prezenta cauză”, conform minutei judecătoreşti. Înainte de pronunţarea Curţii de Apel Constanţa, Andrei Valentin Prisecaru a postat pe Facebook, din America, următorul mesaj: „Voi lupta până la ultima picătură de sânge ca să demonstrez poporului adevărul cu privire la înscenarea ordinară pusă la cale împotriva mea de către mafia drogurilor şi prostituţiei ce conduce oraşul Constanţa şi teleghidează presa, cu scopul de a ma discredita! Vă garantez că toate forurile internaţionale pentru drepturile omului vor cerceta legalitatea tuturor hotărârilor de la Constanţa! Moarte mafiei! Să se facă dreptate! Jos cu metodele bolşevice, staliniste de discreditare a tuturor aristocraţilor din România”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii