Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spargere la Constanța. Patru bărbaţi, doi din Galaţi, au fost arestaţi preventiv

ro

01 Mar, 2017 12:42 2038 Marime text
Ieri, cei patru bărbați bănuiţi că au fost implicaţi în cazul comiterii unei infracțiuni de furt au fost prezentați instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în CRAP al IPJ Constanța.
 
În acest context, amintim că polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe C.G.-Ș., în vârstă de 33 de ani, C.M.-S., în vârstă de 31 de ani, U.C.-V., în vârstă de 33 de ani și B.E., în vârstă de 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
       
 Astfel, în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2016, C.G.-Ș și C.M.-S., ambii din municipiul Galați, ar fi sustras dintr-o societate comercială, din municipiul Constanța, 142 de telefoane mobile, pe care, ulterior, le-ar fi înmânat celorlalți doi bărbați, ambii din municipiul Iași, pentru a le valorifica.
       
În cauză, polițiștii constănțeni cu sprijinul celor din cadrul I.P.J. Iași și I.P.J. Galați, au efectuat trei percheziții la domiciliile bărbaților, în urma cărora au identificat și ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile, medii eletronice de stocare, unelte pretabile a fi folosite pentru pătrunderea prin efracție, înscrisuri și alte bunuri cu valoarea probatorie.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii