Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prietena lui Zgabercea paraseste Fondul Proprietatea

ro

11 Jun, 2009 01:43 2055 Marime text
daniela_lulache.jpgDaniela Lulache, directorul general al Fondului Proprietatea şi partenera de afaceri a lui Cristian Zgabercea, este decisă să renunţe la funcţie. 

Potrivit ziarului România Liberă, Lulache a declarat că în următoarele luni conducerea executivă a Fondului Proprietatea va preda ştafeta reprezentanţilor Franklin Templeton. Compania americană a câştigat, marţi seara, contractul de administrare a activelor Fondului. „Eu cu siguranţă plec din funcţia de director general al Fondului Proprietatea. Toţi angajaţii Fondului, în momentul în care au venit, şi-au asumat această situaţie. Noi toţi am ştiut că este un mandat pe o perioadă limitată", a declarat directorul general al Fondului, Daniela Lulache, citată de România Liberă.

Cea care va părăsi în curând Fondul Proprietatea este o apropiată, cel puţin din punct de vedere al afacerilor, a lui Cristian Zgabercea, mare şmecher la Consiliul Judeţean. Zgabercea apare asociat în patru societăţi: Vlasercris Company SRL, Iz Studio SRL, Anna Comrom SRL şi Marinetechnology SRL. În  SC Vlasercris Company SRL este asociat cu Cristian şi Daniela Lulache.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii