Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omor deosebit de grav Patru poliţişti şi trei civili, audiaţi în dosarul Luminiţei Magdalena Călin

ro

18 Feb, 2013 22:24 2652 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat, ieri, dosarul în care Cristian Zbenghea, lucrător în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.

Următorul termen al cauzei penale a fost stabilit pentru data de 11 martie, când urmează să fie audiaţi patru poliţişti din IPJ, dar şi trei civili, dintre care un pădurar. Zbenghea este considerat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa vinovat de moartea lectorului universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, de 37 de ani, din Bucureşti. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, în data de 11 decembrie 2010, ora 02.00, femeia nu ar fi oprit la semnalul poliţiştilor în comuna Nicolae Bălcescu, iar la intrarea în satul Stupina autoturismul a pătruns pe un teren arabil, unde a rămas împotmolit, Luminiţa Magdalena Călin reuşind să fugă. La circa nouă kilometri de locul unde femeia fusese văzută ultima oară, un cioban a găsit un craniu, iar poliţiştii au descoperit, ulterior cercetărilor, un presupus femur, o pereche de blugi şi o cizmă sfâşiată cel mai probabil de animale sălbatice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 19 Feb, 2013 10:16 Oare cand se va termina aceasta batae de joc asupra unui om care nu a facut nimic de cat si- a facut datoria.Sa dea domnul sa gasaeasca adevarati vinovati