Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia. Şofer beat şi fără permis depistat în trafic. Ce le-a spus jandarmilor

ro

26 Mar, 2017 10:06 5516 Marime text
Sâmbătă, 25 martie, a.c., în jurul orei 08.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Medgidia, aflat în misiune de patrulare la obiectivele la care se asigură paza şi protecţia,  a observat la intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu şi Ovidiu un autoturism care se deplasa sinuos fără să oprească la indicatorul Stop.

Acesta a oprit la vederea echipajului de jandarmi. În momentul în care s-au apropiat de şofer, jandarmii au constatat că acesta emana o puternică halenă alcoolică şi se exprima verbal cu dificultate. Cu toate acestea a reuşit să le spună oamenilor legii că “a băut toată noaptea şi are permisul suspendat tot pentru alcool”.

Jandarmii au sesizat lucrătorii Poliţiei Medgidia pentru luarea măsurilor legale în astfel de situaţii. Dupa ce a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat, conducătorul auto, în vârstă de 26 ani, din Medgidia, a fost condus  la spitalul Medgidia în vederea recoltării de probe biologice şi ulterior la sediul Poliţiei mun. Medgidia în vederea luării măsurilor legale.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii