Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev din Eforie, condamnat la 9 ani de închisoare pentru omor calificat

ro

04 Apr, 2013 00:00 3925 Marime text
Sebastian Marius Costache, în vârstă de 18 de ani, din oraşul Eforie Nord, judecat pentru omor calificat, a fost condamnat. Ieri, Tribunalul Constanţa a decis ca tânărul să execute nouă ani de închisoare. Costache este acuzat că ar fi lovit un tânăr, cu piatra, în zona capului, în timpul unui scandal izbucnit într-un club.

Ieri, completul de judecată prezidat de magistratul Gheorghe Teodor Viorel, din cadrul Tribunalului Constanţa, a decis osândirea lui Sebastian Marius Costache la pedeapsa de nouă ani de închisoare, menţinând arestarea preventivă a inculpatului. Tot ieri, instanţa de judecată a dispus distrugerea bucăţii de beton (ciment) cu care ar fi fost lovit Andrei Soroceanu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat şi partea civilă. Amintim că, la data de 10 decembrie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore faţă de Costache, elev la vremea respectivă. Conform organelor de anchetă, în noaptea de 8/9 decembrie 2012, în jurul orei 23.00, s-a produs un conflict spontan minor între doi tineri, unul din oraşul Eforie, iar celălalt din comuna Agigea, la grupul sanitar al unui bar din centrul oraşului Eforie Nord. Cei doi tineri şi-au chemat fiecare câţiva prieteni în sprijin, iar la scurt timp a izbucnit o altercaţie între cele două grupuri. În cursul altercaţiei respective, Costache l-ar fi lovit pe Soroceanu cu o piatră de mari dimensiuni în zona capului. Pe data de 11 decembrie 2012, victima a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • POPA LILIANA 30 Apr, 2013 07:27 Rusine pentru justitie.Omori un om si iti da 9ani.Sper sa existe justitie divina,iar pedeapsa s-o primeasca cine a dat sentinta.