Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţence prinse la frontieră cu metale preţioase şi ţigări netimbrate

ro

08 Nov, 2012 01:06 1408 Marime text
Poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă au identificat patru femei care încercau să introducă în ţară, în mod ilegal, peste 800 de grame de metale preţioase şi 2.300 de ţigarete netimbrate. Bunurile au fost confiscate în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

Marţi, la ora 22.15, poliţiştii de frontieră au verificat pe sensul de intrare în ţară o Toyota înmatriculată în Constanţa. În urma controlului au fost găsite ascunse 815 grame de metal alb pentru care cele două femei din autoturism nu au putut prezenta documente de provenienţă sau autorizaţie de comercializare şi introducere în ţară a metalelor preţioase. Poliţiştii de frontieră au confiscat bijuteriile evaluate la aproximativ 12.000 de lei, urmând a le preda autorităţilor vamale. Femeile au fost sancţionate contravenţional cu suma totală de 6.000 de lei .

Miercuri, la ora 03.40, lucrătorii de poliţie din Vama Veche au identificat alte două femei, care aveau ascunse în bagajele personale 2.300 de ţigarete netimbrate, pe care încercau să le introducă în ţară în vederea comercializării. Cele două persoane, domiciliate în municipiul Constanţa, se întorceau în ţară cu un autocar ce efectuează curse între România şi Turcia.

Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigaretele evaluate la 1.150 de lei, şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii