Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat şi în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni" Relu Costan, osândit la Constanţa la trei ani de puşcărie

ro

27 Feb, 2013 21:34 5342 Marime text

costan_Costan_Relu.jpgCornel Relu Costan, patronul agenţiei de modeling „Diva Models", judecat şi condamnat în deja celebrul dosar cunoscut generic „Prostituate de lux pentru politicieni", a fost osândit şi la Constanţa.

Astfel, la câteva luni după ce judecătorii Tribunalului Ialomiţa i-au aplicat lui Costan pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare, în urmă cu puţină vreme, şi Tribunalul Constanţa l-a găsit vinovat pe afacerist. Din 2010, acesta a fost judecat, alături de alte persoane, într-un dosar având ca obiect „iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup". În urmă cu puţină vreme, Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Cornel Relu Costan la pedeapsa de trei ani de închisoare, în timp ce Maria Dăineanu a luat 1,3 ani, Laurenţiu Ţăranu - 3,6 ani, Mircea Georgescu - 3 ani, iar Emil Dragoş Gîrtone - 1,6 ani. Condamnarea a aparţinut completului prezidat de magistratul Monica Laura Tănase şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. De menţionat că cei cinci au fost cercetaţi de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, organele de anchetă susţinând că cei trimişi în judecată ar fi derulat afaceri ilegale cu cereale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii