Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs în IPJ Constanţa

ro

22 May, 2013 00:00 2020 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie, pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la Biroul Accidente din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Cei interesaţi de post trebuie să aibă, printre altele, doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs, doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare, să nu fie puşi la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare, să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „bine” la evaluarea profesională individuală, să fie declaraţi apţi medical şi psihologic pentru promovare în funcţii de conducere şi să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate.
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 13 iunie, ora 09.00. Funcţia de şef al Biroului Accidente a devenit vacantă după ce fostul şef, comisarul-şef Tudorel Dogaru, cel care a condus şi Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, a câştigat comanda Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii