Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutaţi de autorităţile germane pentru tâlhărie şi tentativă de omor Marian Dincă şi Mihai Laurenţiu Bâlea s-au reîntâlnit după… gratii

ro

26 Jun, 2015 00:00 3927 Marime text
Eliberat condiţionat anul trecut, după ce a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru tentativă de omor, Marian Dincă a fost arestat din nou, alături de Mihai Bâlea. Autorităţile germane îi caută pentru a-i trage la răspundere pentru tâlhărie şi tentativă de omor.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut pe raza municipiului Tulcea un bărbat de 24 de ani, din municipiul Tulcea, căutat de autorităţile judiciare din Germania în baza unui Mandat European de Arestare emis de Tribunalul din Erfurt pentru a fi cercetat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa“, potrivit IPJ Tulcea.
 
Aceasta, la două zile după ce poliţiştii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, împreună cu poliţiştii din Negru Vodă, l-au depistat pe Marian Dincă, de 33 de ani, din Negru Vodă, pe numele căruia Judecătoria Erfurt - Germania a emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi tâlhărie.

Potrivit anchetatorilor, Marian Dincă, alături de alte trei persoane, printre care şi Mihai Laurenţiu Bâlea, a pătruns, exact în urmă cu un an, în casa unui cetăţean german. Dincă a lovit victima în cap, iar complicii au bătut-o până când aceasta a devenit inconştientă.
Dincă a legat proprietarul imobilului de mâini şi de picioare cu o eşarfă, după care a sustras din imobil două telefoane mobile şi suma de 700 de euro. Cadrele medicale din Germania au stabilit că leziunile i-au pus persoanei vătămate viaţa în pericol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii