Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Babadag achiziționează servicii de consultanță și expertiză pentru implementare ISO și cursuri de instruire într-un proiect (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2023 13:32 991 Marime text


 
  • Contractul are data 29 decembrie 2022, valoarea este de 310.000 lei, iar ofertant câștigător este firma Public Research SRL.
 
Orașul Babadag, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat, contractul „Servicii consultanță și expertiză pentru implementare ISO și cursuri de instruire în cadrul proiectului «Simplificarea procedurilor administrative la nivelul Orașului Babadag» - cod mySMIS 155168“.
 
Contractul are data 29 decembrie 2022, valoarea este de 310.000 lei, iar ofertant câștigător este firma Public Research SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul contractului îl reprezintă implementarea unui sistem de management performant la nivelul UAT Orasul Babadag, structurat pe baza cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015 și susținut prin dezvoltarea sistemului informatic al instituției, astfel:
- dezvoltarea, implementarea și certificarea unui sistem de management al calității ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP;
- asigurarea unui instrument suport pentru SMC prin dezvoltarea sistemului informatic al instituției;
- dzvoltarea abilităților personalului din cadrul Primăriei și al instituțiilor subordonate.
 
Despre Public Research SRL
 
Potrivit Confidas, platformă consultată vineri, 13 ianuarie a.c., societatea Public Research SRL a fost înființată în anul 2009, are adresa la București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de servicii suport pentru învăţământ“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Public Research SRL a avut o cifră de afaceri de 4.381.204 lei, un profit net de 1.936.102 lei și doi angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 4.031.886 lei, un profit net de 2.177.493 lei și trei angajați.
 
Potrivit Confidas, asociat unic este Dragoș - Valentin Dincă, cel care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta nu mai apare într-o altă societate. 
 
Confidas informează și că firma Public Research SRL a încheiat 98 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.288.337,97 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
La Babadag, se fac pași în direcția construirii unei autobaze, a unei parcări și a unor centre de închiriere de biciclete (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii