Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Parvej Mohammed Anowaf, cetățean bangladesian, cu domiciliul la Cap Aurora, numit administrator al Matrix Ride Sharing

ro

20 Jun, 2023 00:00 1196 Marime text
  • Matrix Ride Sharing SRL a fost înființată în acest an, iar activitatea principală este „Alte transporturi terestre de calatori n.c.a“.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2623 din data de 15 iunie 2023, a fost publicată hotărârea numărul 1 din 27 aprilie 2023 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Matrix Ride Sharing SRL.
 
Astfel, asociații Alamgir Abdul Muhit (cetăţean bangladesian, născut în Sylhet, Bangladesh, cu domiciliul în Banagaw, Balaura Bazar, Jalalabad, Sylhet, Bangladesh) și Octavian Dincă (de cetăţenie română, născut în Bucureşti, cu domiciliul în satul Floreşti, județul Giurgiu), întruniţi în conformitate cu prevederile legale, au hotărât numirea în funcția de administrator a lui Parvej Mohammed Anowaf (cetăţean bangladesian, născut în Bangladesh, domiciliat în stațiunea Cap Aurora, municipiul Mangalia), având puteri depline, pe o perioadă de 99 de ani. Administratorii îşi exercită puterile separat.
 
Despre Matrix Ride Sharing SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 19 iunie, Matrix Ride Sharing SRL a fost înființată în anul 2023, are adresa în municipiul București, iar activitatea principală este „Alte transporturi terestre de calatori n.c.a“.
 
Conform sursei citate, în Matrix Ride Sharing SRL asociatul Alamgir Abdul Muhit deține 80%, iar asociatul Octavian Dincă - 20%. Administratori sunt Alamgir Abdul Muhit și Parvej Mohammed Anowaf. Alamgir Abdul Muhit mai apare în Al Muhit Textile SRL, iar Octavian Dincă mai apare într-o firmă în funcțiune, Fave Shop SRL, în care e asociat unic și administrator.    
 
Platforma termene.ro informează și că Matrix Ride Sharing SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
 
Citește și:
 
Firme Constanța
DSS Litoral SRL, înființată la Mangalia. Domeniul principal de activitate este „restaurante“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii