Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța David Maftei, căpitan și gol pentru România Under-18, contra Serbiei. În meci au jucat cinci „marinari“

ro

06 Jun, 2022 00:00 1337 Marime text

 Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)
  • Naționala U18 va disputa în toamnă prima fază a calificărilor pentru EURO 2023.
 
Echipa națională de fotbal Under-18 a României (formată din jucători născuți după 1 ianuarie 2004) a efectuat un stagiu de pregătire, pe care l-a încheiat cu un joc de verificare, în deplasare, contra echipei similare a Serbiei.
 
Întâlnirea s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 3-0 (1-0), primul gol al României U-18 fiind înscris de jucătorul Farului David Maftei, în minutul 17. În afara acestuia, selecționerul Daniel Oprescu a utilizat alți patru jucători ai clubului de pe litoral: David Dincă, Ștefan Duțu, Emanuel Martinovic și Denis Bujor.
 
Astfel, David Dincă (portar) a fost titular și a jucat până la pauză. David Maftei (fundaș dreapta) a fost titular, a fost căpitanul echipei, a jucat până la pauză și a deschis scorul. Faristul a fost înlocuit cu Radu Cireșoiu, de la Unirea Constanța. Ștefan Duțu (fundaș central) a fost titular și a evoluat și el până la pauză. Emanuel Martinovic (mijlocaș central) a intrat pe teren din debutul reprizei secunde. Denis Bujor (mijlocaș ofensiv) a jucat titular, pe parcursul primei părți. România a înscris celelalte două goluri în minutele 68 și 73. 
 
„Naționala U18 va disputa în toamnă prima fază a calificărilor pentru EURO 2023. România va întâlni Letonia (21 septembrie), Lituania (24 septembrie) și Austria (27 septembrie). Se califică la Turul de Elită primele două clasate împreună cu echipa de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate. Turneul final va avea loc în Malta“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cinci fotbalişti de la FC Viitorul au jucat în meciul Ungaria - România 1-2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii