Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi pentru înşelăciune Vasile Bolmadîr şi Sorin Negel, puşi în libertate de judecători

ro

21 Feb, 2014 00:00 2137 Marime text
Vasile Bolmadîr şi Sorin Negel, doi dintre cei trei bărbaţi arestaţi de Judecătoria Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, au fost puşi în libertate.

Decizia este definitivă şi a fost luată de Tribunalul Constanţa. Totuşi, Tribunalul a hotărât ca Ion Tocilă, cel de-al treilea cetăţean cercetat în dosar, să rămână în arest pentru zece zile. Ion Tocilă este suspectat de înşelăciune în forma continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Asta în timp ce Sorin Negel este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, iar Vasile Bolmadîr este suspectat de înşelăciune.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că, la data de 12 februarie, „şi-au declinat în mod nereal calitatea de reprezentanţi ai unei societăţi din municipiul Bucureşti, inducând astfel în eroare o altă societate comercială din Bucureşti, cu ocazia achiziţionării de diverse tipuri de cabluri, creând un prejudiciu în valoare de 25.319 lei”. Tocilă mai este suspectat că, în perioada ianuarie-februarie, şi-a declinat în mod nereal calitatea de reprezentant legal al aceleiaşi societăţi din Bucureşti, în  scopul de a induce în eroare  o societate comercială tot din Bucureşti, prin solicitarea achiziţionării de bunuri în valoare de aproximativ 27.000 de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii