Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un bebeluş, printre răniţi Accident grav pe DN17! De urgenţă, au intervenit zece ambulanțe

ro

13 Dec, 2016 21:10 3750 Marime text
În această seară, s-a produs un accident grav pe DN17, soldat cu mai multe victime. La fața locului au intervenit de urgență zece ambulanțe, o autospecială de la descarcerare și numeroase echipaje de poliție.

Conform primelor date, șoferul unui autoturism, care se deplasa dinspre Bistrița înspre Dej, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și s-a izbit de două mașini care veneau din sens opus, scrie dej24.ro.

„Patru persoane au fost primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au fost transportate la spital. Șoferul din județul Botoșani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost transportat la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei cu exactitate”, a declarat, pentru dej24.ro, Crina Maria Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ B-N.


UPDATE 1, ora 21.57

Zece persoane au fost rănite în urma accidentului, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. În cele din urmă, toți cei zece răniți, printre care se numără o mamă cu doi copii, unul dintre ei bebeluș, au fost transportați la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița.


Sursa foto: dej24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii