Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal pe DN17 în județul Bistrița Năsăud. Un tânăr din Galați a murit

ro

06 Sep, 2021 08:35 1449 Marime text
  • Un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Galați a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus.
  •  Din nefericire, tânărul din Galați a decedat. ​

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută pe DN17 în județul Bistrița Năsăud. Un tânăr din Galați a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir care circula din sens opus. 

Potrivit reprezentanților IPJ Bistrița Năsău, Drumul Național 17 a fost blocat aseară în jurul orei 23.00 ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în Susenii Bârgăului.

„Conform primelor date, sunt implicate un autotren și un autoturism, în urma impactului, o persoană a fost ranită. Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului sunt la fața locului și efectuează cercetări. Momentan, traficul rutier este deviat pe o stradă secundară“ - au transmis reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud. 

În urma primelor cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Galați a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din Fălticeni, județul Suceava. Din nefericire, tânărul din Galați a decedat. 

„Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul“ - au mai precizat polițiștii IPJ Bistrița Năsăud.

Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii