Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Bistrița-Năsăud. Accident rutier pe DN17. Un copil de 12 ani, rănit

ro

28 Oct, 2021 12:00 1025 Marime text
  • Accident rutier în județul Bistrița-Năsăud
Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe DN17, pe direcția de deplasare Dej către Bistrița. Un bărbat de 43 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit în decor și s-a lovit de un stâlp de electricitate și un chioșc. O minoră în vârstă de 12 ani a fost rănită, fiind transportată la spital. 

Oficial de la IPJ Bistrița-Năsăud

În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier pe Drumul Național 17.

În orașul Beclean, pe direcția de deplasare Dej către Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Josenii Bârgăului a părăsit partea carosabilă pe partea stângă și a colizionat un stâlp de electricitate și un chioșc. 

În urma impactului, o minoră de 12 ani, pasageră în autoturism a suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acesteia la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat alcoolscopic de către polițiști, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii