Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident rutier în județul Bistrița Năsăud. Traficul rutier, blocat două ore

ro

27 Jul, 2022 21:18 1346 Marime text
Accident rutier . foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaÎn data de 27 iulie 2022 polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală au intervenit la un accident rutier, produs pe DN17, soldat cu rănirea a două persoane.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 32 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Tureac. În urma impactului,  autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un barbat de 41 de ani, din Tureac.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 35 de ani și a unei  pasagere în vârstă de 65, din autoturismul condus de acesta, ambii transportați pa spital.

Conducătorii celor 2 autoutilitare au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Din cauza leziunilor suferite, șoferul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.


Pentru mai bine de 2 ore, pe parcursul intervenției, traficul în zonă a fost blocat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii