Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde-s subevaluarile de alta data?! Cum a ajuns Cazinoul din Mamaia la Sorina Hortolomei si Gica Slabu

ro

22 Mar, 2010 03:56 14461 Marime text
unde s subevaluarile de alta data cum a ajuns cazinoul din mamaia la sorina hortolomei si gica slabu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • contanta 22 Mar, 2010 10:51 De ce va mai mirati si cautati sa dovediti ceva?! Stie toata lumea, de la"vladica pana la opinca", ca Sorina Hortolomei ii administreaza afacerile lui mazare si face treburile murdare, binenteles cu "acoperire". Nu intodeauna "pestele se impute de la cap", mai trebuie cautat si "mai jos"; sunt o gramada de angajati care pot da informatii pretioase cu sau fara buna - stiinta.Mai cautati! Sper sa-i vina "randul" cat de curand si lui mazare!
  • c.neagoe 22 Mar, 2010 10:20 Cainoul din mamaia ,este proprietatea primariei ca urmare a unei donatii daca nu ma insel , din partea reinei Maria , care nu putea fi instrainat , ca urmare a unei clauze in ctul de donatie; Nu a fost in proprietatea sc. mamaia , asa ca nu-l putea vinde.(ahivele statului. Ar fi interesant care primar (mihaiesi sau mazare ) poate da relatii despre terenul pe care primaria i-l are (avea ) in Busteni , tot o donatie catre primaria Constanta .
  • Menumorud 22 Mar, 2010 08:50 Sper ca prin "afacerea" Voicu (sau alte asemenea actiuni) sa se ajunga si la caracatita care a dus la privatizarea Constantei si a statiunii Mamaia pe care "iubitul" nostru primar si acolitii sai le trateaza ca proprietate personala. Nu degeaba prin targ circula comparatia "Constanta = domeniul Mazare".Oricum, dupa arestarea celor 2 primari, premisele sunt sumbre pentru cel ce conduce Constanta.
  • justice 22 Mar, 2010 08:24 la cinema progresul cornel dan si despina au folosit acte false ajutati de gen bogdan sef la economic si au fost ajutati de claudiu palas actualul prefect atunci consilier juridic la primarie-dna dga sri parchhete tac si au luat spaga de la mazare bani anl uri