Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am să fiu eu casa ta”, spune Alexandra Ușurelu. Concert cu band și orchestră de cameră la Constanța

ro

14 Mar, 2017 17:37 2526 Marime text

Îndrăgita cântăreață Alexandra Ușurelu a cărei voce este ca un balsam pentru cei care o ascultă va susține, pentru prima dată la Constanța, un concert cu band și orchestră de cameră.

Întâlnirea de poveste, mult așteptată de fanii Alexandrei, va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 20.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Cu acest prilej, tânăra va cânta piese de pe albumul său de debut, „La capătul lumii“, dar și melodii de pe noul materialul discografic care va apărea în toamnă.

Concertul de la Constanța încheie turneul național „Am să fiu eu casa ta” pe care Alexandra l-a deschis pe 30 ianuarie, printr-un dublu concert simfonic susținut cu casa de bilete închisă la Teatrul Național București.

„La capătul lumii“, albumul de debut al Alexandrei, a fost nominalizat de trei ori la Gala Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile: „Cel mai bun debut“, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album“.

Biletele se pot procura online din rețelele Eventim, iaBilet și Biletmaster, la prețuri de 35, 55 și 70 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală.

Sursă foto: Facebook (Alexandra Ușurelu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii