Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme câștigătoare în cadrul proiectului „Callatis - istorie la malul Mării Negre“ (documente)

ro

23 May, 2017 00:00 2326 Marime text
În urmă cu aproape doi ani, Primăria Mangalia atribuia un contract de achiziție publică ce avea drept obiect „Execuție lucrări de restaurare-conservare, amenajare teren și organizare șantier în cadrul proiectului «Callatis - istorie la malul Mării Negre» - Măsuri de conservare, restaurare și punere în valoare a patrimoniului istoric și cultural al municipiului Mangalia“. 
 
Comisia de evaluare, numită prin Dispoziția nr. 352, din data de 24 iulie 2015, a fost compusă din Romulus DumitranaLiliana GhițăMioara Bădulescu, Raluca Zainea și Diana Fotin. 
 
Pe 30 iulie, la ora 12.00, la sediul autorității contractante s-au deschis ofertele depuse. S-a consemnat lista documentelor depuse de fiecare operator economic în parte și s-au citit datele principale ale fiecărei oferte. Au fost deschise și plicurile cu propunerile financiare.
 
Au depus oferte asocierile dintre SC Corint SRL, SC General Game SRL și SC Duct SRL, precum și asocierea dintre SC Opal Construct SRL și SC Romconstruct Holding Grup SA. Membrii comisiei de evaluare au analizat în detaliu ofertele.
 
Oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de asocierea dintre SC Opal Construct SRL, lider de asociere, și SC Romconstruct Holding Grup SA, cu o propunere financiară de 7.541.070,61 de lei, fără TVA, și termen de execuție de cinci luni. A fost declarat subcontractant Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pentru servicii de arheologie și restaurare - conservare monumente istorice prin experți atestați de Ministerul Culturii.
 
Opal Construct SRL, firma înființată în 2005, conform datelor de la Registrul Comerțului, consultat pe 22 mai 2017, are ca principal obiect de activitate comerțul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcții și al echipamentelor sanitare. Capitalul social subscris este de 1.100 de lei, integral vărsat. Potrivit aceleiași surse, asociați sunt Bogdan Nicolae Grădinaru (cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 9% / 9%) și Niculai Munteanu (cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 91% / 91%). Radu Călin este administratorul firmei.
 
În ceea ce privește firma Romconstruct Holding Grup, aceasta are sediul în București, Sector 3, și un capital social subscris de 4.000.000 de lei, integral vărsat. Acționari sunt SC Romconstruct Impex SRL, cu sediul social în Sectorul 5, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 90% / 90%, Elena Turcu, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 4% / 4%, și Vasile Turcu, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 6% / 6%, potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 22 mai 2017. Dețin calitatea de administratori Olga Carcea, Ileana Popa și Florentina-Marina Preduț.
 
În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, așa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceștia au fost obligați să le depună, și procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii