Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După concesionarea unei plaje în Mamaia O firmă din Călăraşi se „extinde“ şi pe plaja din Năvodari (document)

ro

13 Sep, 2016 00:00 4307 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 5. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a doi ofertanţi: SC Rosa Route SRL şi SC Musset Lounge SRL. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
SC Musset Lounge SRL a oferit 43.485 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 5, iar SC Rosa Route SRL era dispusă să plătească 36.644 de lei/sector fără TVA, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 35.230,13 lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 5, firmei SC Musset Lounge SRL, care a obţinut doar 20 de puncte pentru preţul avansat. Comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de celălalt ofertant şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora, iar pentru preţul pe care era dispus să-l achite, firma respectivă a primit doar 16,85 de puncte.

Cine administrează SC Musset Lounge SRL

Cu sediul social declarat în satul Postăvari, comuna Frumuşani (judeţul Călăraşi), strada Bucureşti nr. 1, Hala C1, SC Musset Lounge SRL a fost înfiinţată la 26 aprilie 2016, cu două zile înainte de data-limită de depunere a ofertelor pentru o licitaţie organizată la ABADL în 29 aprilie, când a şi câştigat un sector de plajă în staţiunea Mamaia. Firma este deţinută de asociatul unic Carmen Alina Bănică, născută pe 22 februarie 1981, în Bacău. Tot ea este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
Societatea are un capital integral vărsat în valoare de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale. Menţionăm faptul că, iniţial, această societate comercială a funcţionat în Bucureşti, pe 25 iulie anul curent ea fiind radiată, iar sediul social mutat la actuala adresă.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului III de plajă din Năvodari, zona 2, subsector 5, societăţii Musset Lounge SRL.

Citeşte şi

Cea mai „vânată“ plajă din Mamaia, închiriată de Musset Lounge SRL, firmă înfiinţată cu trei zile înainte de licitaţie (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii