Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi au aspiranţii la primăriile din mediul rural din partea PRM (documente)

ro

03 Jun, 2016 19:06 1984 Marime text
Solicitările noastre către birourile electorale de circumscripţie şi formaţiunile politice cu „pretenţii” în alegerile locale din 5 iunie de a ne pune la dispoziţie declaraţiile de avere şi de interese ale persoanelor propuse pentru diverse funcţii în administraţia publică locală au fost sortite eşecului. Primii „apelaţi” ne-au direcţionat spre Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru a nu-şi perturba activitatea cu răspunsuri către presă, ceilalţi (cu o excepţie, care ne-a răspuns parţial) sunt prea ocupaţi cu „îmbrobodirea” electoratului ca să mai dea dovadă şi de transparenţă. În acest context, unica sursă pentru a ne informa cititorii despre averea şi interesele candidaţilor a rămas ANI.
 
După frământări nenumărate în interiorul partidului, după plecări şi reveniri ale unor lideri, PRM Constanţa a identificat şi opt aspiranţi la mandatul de primar în mediul rural.
 
Agigea     
 
Camelia Graţiela Licărete deţine două terenuri intravilane şi două case în Agigea şi Turnu Roşu, iar veniturile familiei realizate anul trecut au fost de 33.780 de lei.     
 
Amzacea     
 
Vasile Alexa este proprietarul uni teren agricol nu se ştie în ce localitate, are un apartament în Amzacea, iar veniturile obţinute în anul fiscal precedent au fost de 9.600 de lei.
 
Bărăganu     
 
Ion Vasilache     a cumpărat un teren intravilan, are o casă în localitatea Lanurile şi un autoturism Dacia Solenza, fabricat în anul 2003, iar veniturile obţinute anul trecut au ajuns la 10.000 de lei. În declaraţia de interese, Alexa a trecut că este membru în Nucleul Sindical Bărăganu - Sindicatul Tomis al Lucrătorilor din Administraţia Publică şi Servicii Publice.
 
Deleni     
 
Dumitru Irimiea are un teren agricol şi unul intravilan, un apartament şi o casă, fără a fi indicate localităţile unde se află, şi un autoturism Renault Megane, fabricat în anul 2013. Veniturile familiei Irimiea au totalizat 107.000 de lei.      
 
Limanu     
 
Ionel Croitoru are o casă de locuit a cărei locaţie nu a vrut să o indice, iar veniturile în anul fiscal 2015 ale întregii familii au fost de 35.000 de lei.
 
Mihail Kogălniceanu
 
Traian Dinu are trei terenuri agricole, unul intravilan şi o casă în comună, iar veniturile familiei realizate în anul fiscal 2015 au fost de 63.000 de lei.      
 
Ostrov     
 
Maria Purcărea are patru terenuri agricole - trei în Ostrov şi unul nu se ştie unde, o casă în comuna pe care vrea să o administreze în următorii patru ani şi venituri obţinute anul trecut de 14.400 de lei.     
 
Săcele     
 
Ionel Constanda a preferat să investească în două case, dar are şi un spaţiu comercial în Săcele şi un apartament în Constanţa. De asemenea, acesta deţine un autoturism Peugeot (1998) şi un Passat (2009). Din punct de vedere financiar, Constanda are un depozit bancar în care a strâns 45.000 de lei, iar veniturile realizate în anul fiscal precedent au ajuns la 31.800 de lei. Din declaraţia de interese completată de acesta aflăm că este administrator la SC Construct Top SRL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii