Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful parcărilor de la Oradea i-a luat locul lui Constatin Dina în fruntea Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii

ro

10 Feb, 2017 00:00 3854 Marime text
Odată cu instalarea noului Guvern, dr. Constantin Dina s-a reîntors director executiv la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, după ce în ultimii ani a fost detaşat în funcţia de şef al Corpului de Control din cadrul Ministerului Sănătăţii.
 
Potrivit cotidianului Curentul, înlocuitorul lui Dina la şefia Corpului de Control este fostul coordonator al Serviciului Parcări din Primăria Oradea. Claudiu Hirţea a făcut astfel un pas mare de la gestionarea bazei de date din programul de încasare a taxelor din parcările cu bariere, acţiuni de control în parcările cu plată, pe locurile rezervate la coordonarea echipelor care verifică activitatea spitalelor şi a altor unităţi sanitare, unde se produc cele mai mari fraude din România, conform declaraţiilor şefei DNA şi ale fostului ministru al Sănătăţii.
 
În Oradea, Hirţea era asociat în mai multe societăţi comerciale, iar una dintre ele câştigase timp de mai bine de trei ani toate licitaţiile pentru serviciile de pază ale Primăriei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Relu 10 Feb, 2017 07:03 Cu specialiști in parcări se controlează sistemul sanitar? Pai probabil o sa cam fie liber la furat in acest caz