Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Primăria Grădina și o firmă din Tulcea. Ce va livra (DOCUMENT)

ro

09 Mar, 2023 00:00 1371 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 1 martie 2023
 
Primăria comunei Grădina a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, în ceea ce privește achiziția de servicii de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară în comuna Grădina, județul Constanța.  
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziția de „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară" - Cod CPV 71354300-7 aparținând U.A.T. Grădina, județul Constanța, pentru un număr de 960 de imobile neînscrise în sistemul integrat de cadastru și carte funciară, ce se găsesc astfel: 786 imobile în intravilan și 174 imobile în extravilanul comunei Grădina, cuprinse în sectorizarea U.A.T. Grădina.
 
Atribuirea a avut loc pe 1 martie 2023, rezultatul fiind afișat recent, iar firma câștigătoare este Topodei SRL. Valoarea totală a contractului este de 170.940 lei.
 
Despre Topodei SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în județul Tulcea, localitatea Izvoarele, pe strada Crinului. Activitatea principală a companiei constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, conform codului CAEN. Petronela și Tudor Constantin sunt asociați, cu cote egale de 50% fiecare. Petronela Constantin este administratorul firmei. În anul 2021, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane lei, cu un profit de peste 1,1 milioane lei. Totodată, a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.442.449,44 lei.
 
Cei doi asociați mai apar în firma Topoland SRL, care este cu statut de întrerupere temporară de activitate, iar Constanin Tudor apare și în Elinikos SRL, în calitate de asociat unic.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Grădina caută firmă pentru cadastrarea în localitate. Ce sumă pune la bătaie (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii