Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară a aleşilor judeţeni CJC pasează un autoturism Centrului Militar Zonal. Iată ce se mai discută!

ro

03 Oct, 2014 00:00 2061 Marime text
Consilierii judeţeni sunt convocaţi, astăzi, în şedinţă ordinară pe luna octombrie. Nu mai puţin de 26 de proiecte de hotărâre se regăsesc pe ordinea de zi, toate fiind iniţiate de cei doi vicelideri, Cristinel Dragomir şi Gheorghe Darie. Aleşii judeţeni se reunesc în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa, începând cu ora 11.00.

Mai-marii judeţului vor desemna câte un reprezentant al asiguraţilor din Judeţul Constanţa în Adunarea Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dar şi o persoană care să reprezinte interesele judeţului în Adunarea Generala a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă la care unitatea administrativ-teritorială - Judeţul Constanţa este membru fondator/asociat. De asemenea, aleşii vor vota şi modificări ale organigramelor şi ale statelor de funcţii pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa, pentru aparatul de specialitate al CJC, precum şi pentru Teatrul de Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“ Constanţa. De asemenea, vor fi rectificate bugetele de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Teatrul de Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“, pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, dar şi bugetul judeţean.

RAJDP - furnizor de răchită

Un alt proiect interesant este şi cel prin care va fi aprobat un protocol de colaborare între CJC, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Potrivit acestui proiect de hotărâre, RAJDP va furniza, cu titlu gratuit, patru tone de răchită, „necesare realizării cursurilor de calificare pentru împletitori nuiele“, cursuri făcute în cadrul proiectului „Incluziune socială pentru o viaţă mai bună“. Tot astăzi, vor fi discutate şi modificările unor taxe şi tarife pentru accesul în muzeele constănţene, dar şi pentru Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa.
O altă hotărâre prevede ca un autoturism Skoda Superb să treacă din patrimoniul CJC în cel al Centrului Militar Zonal Constanţa, cu titlu gratuit. Nu în ultimul rând, aleşii judeţeni votează, astăzi, pentru acordarea unui ajutor financiar lui Mihai Sorin Vasilescu, pentru efectuarea unei intervenţii la inimă.

Aşa cum am amintit într-un articol anterior, tot astăzi vor fi repartizate şi sumele provenite din cotele defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit şi procentul de 20% din sumele defalcate din TVA pe anul 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii