Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Stelian Gheorghe, învestit cu încredere pentru încă un mandat. Se caută soluţii privind construirea unei săli de sport

ro

30 Jun, 2016 00:00 3151 Marime text
 

Primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe, a primit încrederea cetăţenilor pentru încă un mandat în fruntea localităţii. Pe lângă numeroasele investiţii în aspectul comunei şi în sistemul educaţional, administraţia publică locală din Topraisar acordă o atenţie deosebită reabilitării infrastructurii rutiere.
 
Un proiect important, care se află în faza studiului de fezabilitate, are ca obiectiv asfaltarea a şase kilometri de străzi din toată comuna. De-a lungul timpului, la Topraisar au fost executate mai multe lucrări menite a veni în sprijinul comunităţii, însă investiţiile nu se opresc aici. Toată atenţia autorităţilor se concentrează pe reabilitarea de drumuri, investiţii ce urmează a fi realizate din fonduri comunitare. În prezent, se mai lucrează la reabilitarea a nouă kilometri de drumuri, proiect realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, după cum spun reprezentanţii Primăriei Topraisar.


 
Un alt proiect care se află în atenţia administraţiei locale vizează deschiderea unei pieţe agroalimentare în localitatea Topraisar. Aici, producătorii locali de legume ar urma să îşi comercializeze propriile produse. Pentru ca ei să obţină o tarabă, vor trebui să plătească o taxă modică către administraţia locală. Viitoarea clădire în care va funcţiona piaţa agroalimentară reprezintă o investiţie de la bugetul local de aproximativ 200.000 de euro. Momentan, se lucrează la documentaţie, urmând ca, în următoarele luni, autorităţile locale să demareze achiziţia publică.
 
Un alt proiect aflat în vizorul aleşilor locali este accesarea de fonduri europene pentru construirea unei săli de sport. Până acum, localitatea nu a beneficiat de o sală de sport ultramodernă, astfel că administraţia analizează posibilităţile de accesare a fondurilor europene în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii