Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea racordarea la gaze a blocurilor de locuinţe sociale (document)

ro

21 Sep, 2016 00:00 3382 Marime text
Primăria Constanţa este în căutarea unui agent economic dispus să proiecteze şi să execute lucrările de branşare la instalaţia cu gaze a şase blocuri de locuinţe sociale de pe strada Zmeurei.
 

Anunţul a fost postat pe site-ul instituţiei şi confirmă intenţia municipalităţii de a încredinţa contractul „Proiectare şi execuţie instalaţie utilizare gaze aferentă blocurilor de locuinţe sociale 1,2,3,4,5 şi 6, strada Zmeurei“. Valoarea estimată fără TVA este de 67.927 de lei, din care Primăria Constanţa este dispusă să plătească pentru proiectare 1.332 de lei fără TVA, iar pentru lucrări, 66.595 de lei fără TVA.
 
Investiţia are ca scop alimentarea centralelor termice cu funcţionare pe gaze naturale amplasate la parterul fiecăruia dintre cele şase blocuri de locuinţe sociale menţionate. „Lucrările de execuţie instalaţie utilizare gaze naturale constând, în principal, în amplasarea unei conducte, atât subteran, cât şi suprateran, pe distanţa între branşamentul aparţinând Engie, către fiecare dintre cele şase blocuri, în funcţie de distanţa faţă de branşamentul Engie, pe o lungime totală estimată la cca. 210 ml“, se precizează în anunţ.
 
Agentul economic care va fi desemnat câştigător va trebui să realizeze proiectarea în cinci zile de la data precizată în ordinul de începere şi va avea 15 zile pentru „executarea lucrărilor şi a serviciului de asistenţă tehnică“. Atribuirea contractului se va face în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, iar ofertele sunt aşteptate până pe 22 septembrie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii