Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a făcut amenajările pentru sediile SPIT Constanţa Contract de service pentru aparatele de aer condiţionat ale Primăriei

ro

20 Apr, 2017 00:00 2780 Marime text
Primăria Constanţa a anunţat luna trecută achiziţia serviciului de service pentru aparatele de aer condiţionat aparţinând Primăriei Municipiului Constanţa. Valoarea estimată a contractului, anunţată de municipalitate, este de 37.890 de lei, fără TVA. Pentru atribuirea contractului ce are ca obiect „service pentru aparatele de aer condiţionat“, pe baza „preţului cel mai scăzut“, conform caietului de sarcini, a depus ofertă un singur agent economic. Este vorba despre Ecserv Interprod SRL din Constanţa.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Ecserv Interprod SRL s-a înfiinţat în prima lună a anului 2002, are sediul social în municipiul Constanţa şi un capital social de 10.200 de lei. Asociaţii firmei sunt: Claudiu Sintea Mihăiţă - cotă de participare 50% şi Eduard Schmilevschi - care deţine un număr egal de părţi sociale. Acesta din urmă este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate al firmei constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Vă reamintim că SC Ecserv Interprod SRL a reabilitat în 2009 sediul SPIT din Palazu Mare şi cel de pe strada Sulmona nr. 22.

Citeşte şi:
SC Ecserv Interprod SRL a reabilitat mai multe sedii ale Serviciului de Taxe şi Impozite Locale Legătura dintre Virginia Uzun şi administratorul firmei, Eduard Schmilevschi (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii