Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce îşi ascunde salariul? Cât de bogat este noul consilier judeţean PDL, Mihaela Andrei (documente)

ro

19 Jul, 2013 00:00 6542 Marime text
Democrat liberalii constănţeni şi-au completat toate mandatele de consilieri judeţeni odată cu validarea în funcţie a Mihaelei Andrei, validare care a avut loc în cadrul şedinţei ordinare de miercuri.

Mihaela Andrei s-a născut în 1976 şi este consilier juridic în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, declaraţie completată pe 25 aprilie 2012, democrat liberala deţine un teren intravilan în suprafaţă de 300 metri pătraţi, dobândit prin cumpărare în 2011. Nu are însă niciun apartament, nicio casă.
Aşa cum reiese din declaraţia de avere, noul consilier judeţean deţine un autoturism Dacia, o motocicletă Suzuki şi un autoturism Volkswagen.
Mihaela Andrei nu are bijuterii sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, democrat liberala nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe.
Are, în schimb, datorii: un credit de 15.000 de euro, contractat în 2007 şi scadent în 2036, un credit de 14.000 lei, contractat în 2011 şi scadent în 2018 şi unu de 55.000 lei, contractat în 2008, scadent în 2018.
Noul consilier judeţean PDL a încasat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu de la CNAPMC, iar soţul său, unul de la SA RAJA SA, ambele venituri, conform fişei fiscale. Asta deşi în Ghidul de Completare a Declaraţiilor de Avere şi Interese al ANI se menţionează clar: „Se va preciza valoarea exactă a fiecărui venit, NU se va va face trimitere la fişa fiscală! Se vor declara şi veniturile din străinătate”.
Din declaraţia de interese a consilierului judeţean reiese că este administrator al firmei SC Firstpage SRL.
Tot aici figurează şi calitatea sa de membru în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici din Transporturi în anul 2008.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii