Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa achiziţionează servicii de radiologie şi imagistică (document)

ro

05 Nov, 2016 00:00 1719 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de radiologie şi imagistică - radiologie, tomografie computerizată şi rezonanţă magnetică nucleară“, în valoare estimată de 1.685.500 de lei.
 
Potrivit anunţului de participare nr. 395345/03.11.2016, publicat pe licitatiapublica.ro, va fi încheiat un acord-cadru cu un singur ofertant. Obiectul contractului îl constituie achiziţia serviciilor de radiologie şi imagistică pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional - trei loturi. Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 15.11.2016, ora 15.00, acestea urmând să fie evaluate până pe data de 22.11.2016, ora 18.00.
 
Ofertanţii vor prezenta lista principalelor prestări de servicii din cel mult ultimii trei ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. Prestările se confirmă prin prezentarea unor certificate, documente emise sau contrasemnate de o autoritate sau de către clientul beneficiar.

Iată în ce constau cele trei loturi!

Lotul 1 - Pachet Investigaţii Radiologice - are o valoare estimată de 147.750 de lei, iar valoarea garanţiei de bună execuţie este de 2% din valoarea maximă a lotului.
Lotul 2 - Pachet Investigaţii Imagistică CT - are o valoare estimată de 678.750 de lei, iar valoarea garanţiei de bună execuţie este de 2% din valoarea maximă a lotului.
Lotul 3 - Pachet Investigaţii Imagistică RMN - are o valoare estimată de 859.000 de lei, iar valoarea garanţiei de bună execuţie este de 2% din valoarea maximă a lotului.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele responsabile de atribuirea contractului sunt: conf. univ. dr. Stela Halichidis - manager, ec. Nina Popa - director financiar-contabil, ec. Gheorghe Arnăutu - şef Serviciul Achiziţii, ş.l. dr. Claudia Cambrea - director medical, Cristian Ursachi - Achiziţii, Mihaela Uceanu - Achiziţii.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la licitaţia organizată de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii