Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proteste de solidaritate cu românii în Bulgaria și R. Moldova

ro

05 Feb, 2017 21:12 2389 Marime text
Mitinguri de solidaritate cu protestele din România au loc duminică în Bulgaria și în Republica Moldova. La Sofia, în faţa sediului Ambasadei României, participanţii la manifestaţie au venit cu pancarte scrise în română, engleză şi bulgară, informează Digi24.

La protest participă peste 100 de persoane, români şi bulgari, care scandează  având ca fundal sonor muzică rock şi agitând pancarte pe care scrie „Plecaţi!” sau „Corupţia ucide”.

„Dacă România face un pas în spate în lupta împotriva corupţiei, ar fi un semn foarte rău pentru Bulgaria. În ultimii ani, succesul României a fost una dintre puţinele speranţe că progresele sun posibile”, scriau vineri organizatorii marşului, pe Facebook.

„Veniţi să susţineţi românii care trăiesc la Sofia, care au organizat o manifestaţie de solidaritate cu protestele din România”, era apelul organizatorilor

La Chişinău are loc un nou Marş al Solidarităţii Protestatarii strânși lângă monumentul lui Ştefan cel Mare scandează „Să vă fie frică, poporul se ridică!”. Zeci de protestatari cu drapele şi pancarte au mers și în faţa Ambasadei României, scrie jurnal.md.


Sursa foto: jurnal.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii