Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa pregăteşte atribuirea unui contract pentru închirierea a 25 de autoturisme

ro

26 Jul, 2017 00:00 2936 Marime text
Primăria anunţă achiziţia serviciului de furnizare prin închiriere a 25 de autoturisme pentru o perioadă de trei luni. Autoturismele sunt destinate utilizării de către Direcţia Poliţia Locală. Valoarea estimată a contractului este de 103.012,50 de lei fără TVA. Condiţii tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiilor din România, cad în sarcina prestatorului de a le respecta şi aplica în totalitate.
 
Totodată, prestatorul trebuie să facă dovada deţinerii capacităţii tehnice şi profesionale, probând existenţa unei legături între prestaţia care face obiectul de activitate al operatorului economic, conform datelor înscrise în certificatul constatator eliberat de ONRC, şi să declare pe propria răspundere că nu se încadrează în prevederile art. 164, 165 şi 167 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.
 
Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform cerinţelor impuse în caietul de sarcini. Contractele de furnizare se vor încheia având în vedere o distanţă totală parcursă de 10.000 km / autovehicul / trei luni. Produsele ofertate nu trebuie să fie mai vechi de cinci ani.

Ofertantul va include în oferta tehnică asigurarea serviciilor de întreţinere şi reparaţii pentru perioada contractată. Oferta va fi elaborată pentru fiecare autoturism în parte şi pe întreg lotul de 25 de autoturisme, defalcate lunar şi pentru întreaga perioadă de valabilitate a contractului. Propunerea financiară trebuie să conţină toate cheltuielile necesare utilizării autoturismelor în bune condiţii (poliţa CASCO, poliţe RCA, rovinietă).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PARCALABU ELENA 26 Jul, 2017 11:42 FRUMOȘILOR ZIARIȘTI MACAR VOI LUPTAȚI SA SE DESFINȚEZE NENOROCIREACU NUME DE POLITIE LOCALA CARE CARE IA BANI NOȘTRI DEGEABA BA MAI MULT TRAG CU PISTOLU ÎN POPULAȚIE FAC FEL DE FEL DE GOLANELI DECI DESFINȚATI SI ANGAJAȚI LA MATURAT ORAȘU CA SA NU MAI PAZEAZCA PRIN PIEȚE BIȘNIȚARI DE ȚIGARI ȘI SA FUGAREASCA BABELE CARE VAND VERDEAȚA SA ÎȘI IA O PAINE DECI POL LOCALA DEFINȚATA ORDIN DE LA MINE