Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa Tic-Tac din Constanţa, reabilitată de RAEDPP

ro

22 Oct, 2016 00:00 3736 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa intenţionează să repare acoperişul şi spaţiile comerciale închiriate în piaţa Tic-Tac.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Prestări servicii de reparaţie a acoperişului şi a spaţiilor comerciale închiriate în piaţa Tic-Tac“ din municipiul Constanţa, în valoare estimată de 20.262,40 de lei fără TVA. Lucrările se efectuează în piaţa Tic-Tac din strada Cişmelei şi constau în reparaţie astereală, reparaţie acoperiş din tablă amprentată, în suprafaţă de 212 mp, reparaţie acoperiş din tablă zincată - 37 ml, confecţionare şi montare uşă metalică cu broască - 5 mp, reparaţii în jurul tocurilor - 18 ml, montat folie impermeabilă - 112 mp.
 
Toate lucrările vor fi executate pe baza unei note de comandă. Acestea vor fi finalizate în maximum 20 de zile de la data primirii notei de comandă. Operatorii economici interesaţi de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 26 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii