Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iowemed Top Med SRL are trei administratori noi

ro

05 Sep, 2017 00:00 3374 Marime text
În data de 6 iulie, Iowemed SA, asociat unic în Iowemed Top Med SRL, a decis efectuarea mai multor modificări.
 
Astfel, a fost votată revocarea împuternicirilor/delegărilor de puteri: „Sunt revocate prin prezenta cu efect imediat oricare şi toate împuternicirile, delegările de puteri în vigoare la data prezentei, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de semnătură la instituţiile financiare“.
 
Pentru scopul acestei revocări, este avută în vedere procura generală emisă de Iowemed SA şi Alexandra Maria Ciortan (în calitate de asociaţi ai societăţii) către Antoanela Stănciulescu, din data de 22.08.2013, certificată de avocat Veli Ghilvidan Elvida sub nr. 115/21.08.2013.
 
O altă decizie este revocarea lonicăi Ciortan din poziţia de administrator: „Asociatul unic aprobă revocarea cu efecte imediate a Ionicăi Ciortan din poziţia de administrator al societăţii. Ca urmare a acestei revocări, în legătură cu toate contractele încheiate între Ciortan şi societate, se vor încheia acorduri de încetare pentru implementarea revocării“.
 
Asociatul unic a mai aprobat numirea în calitate de administratori ai societăţii, pentru un mandat neremunerat pe o perioadă de patru ani de la data prezentei, a lui John Paul Stubbington, cetăţean britanic, a lui Adrian Robert Peake, cetăţean britanic, şi a Virginiei Claudia Oanea, cetăţean român.
 
Totodată, se împuternicesc Laura-Adina Duca, Mariana Dumitru, Augustin Laurenţiu Moga de a acţiona, individual, şi nu împreună, pentru a îndeplini toate cerinţele legii române şi de a întreprinde toate acţiunile necesare pentru a reprezenta societatea în legătură cu înregistrarea/implementarea/notificarea deciziilor de mai sus.
 
Deciziile luate de Iowemed SA, asociat unic în Iowemed Top Med SRL, au fost publicate în Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii