Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iancu Pelehra, fiul omului de afaceri Ghiță Pelehra, și-a făcut o firmă

ro

23 Oct, 2017 00:00 2827 Marime text
În baza cererii nr. 133074 din data 29.09.2017 și actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății IP Strategy SRL.
 
Sediul social al noii societății comerciale este în municipiul Constanța. Domeniul principal de activitate al firmei constă în închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; iar activitatea principală, în închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Capitalul social al IP Strategy SRL este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondator al firmei este Iancu Pelehra. Tot el este și administratorul societății. Decizia de constituire, înmatriculare și înregistrare a societății IP Strategy SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Iancu Pelehra este fiul omului de afaceri Ghiță Pelehra, cel care deține Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță. Potrivit Registrului Comerțului, Iancu Pelehra a mai fost asociat în societatea Pelefer SRL, în prezent radiată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii