Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroii din Afganistan. Film emoţionant al caporalului Adrian Udrea dedicat Rechinilor Albi-Constanţa întorşi din Afganistan (foto+video)

ro

29 Mar, 2017 11:26 8834 Marime text
Caporalul Adrian Udrea, membru al Ligii Militarilor Profesionişti, a realizat un clip video dedicat militarilor din Batalionul 341 Rechinii Albi Constanţa.
 
În filmuleţ sunt prezentate imagini cu militarii din celebra unitate militară de la Topraisar, atât din timpul misiunii din teatrul de operaţii de la Baza Kandahar-Afganistan, cât şi de la plecarea şi întoarcerea lor din timpul ceremoniilor din Piaţa Ovidiu.






Reamintim că Misiunea „Rechinilor Albi”, desfășurată cu un efectiv de 420 de militari, în perioada august 2016 – martie 2017, a constat în securizarea aeroportului Kandahar şi a personalului RS dislocat în această bază militară, în scopul asigurării protecţiei Forţelor de Coaliţie şi a operaţiilor executate de echipele de consiliere şi asistenţă (Security Force Asistance – SFA).

Batalionul a primit denumirea onorifică „Constanţa” în luna octombrie a anului 2010, iar pentru misiuni internaţionale folosește titulatura „Rechinii Albi”.

Foto+video: ligamilitarilor.ro



 

Eroii din Afganistan from udrea adrian on Vimeo.

Citeşte şi:
Ceremonie emoţionantă în Piaţa Ovidiu. Repatrierea, din Afganistan, a Batalionului 341 Infanterie „Constanţa” (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii