Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cel mai cunoscut veteran din Constanța al teatrelor de operații vorbește despre Armata Română. Riscuri și beneficii

ro

10 May, 2022 14:54 2240 Marime text
  • Col. (r) dr. Vasile Vreme, președintele Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații, este invitatul de miercuri, 11 mai, de la ora 15.00, al emisiunii ZIUA LIVE.
  • Fost comandant al Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi“, de la Topraisar, col. (r.) dr. Vasile Vreme este unul dintre cei mai cunoscuți veterani ai teatrelor de operații, acesta executând misiuni în Kosovo, Afghanistan și Irak.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Războiul ce se desfășoară aproape de granițele României face ca situația militarilor români să fie privită într-o nouă perspectivă.
 
În timp ce unii sunt speriați că ar putea să fie luați cu forța pentru serviciul militar, alții se gândesc că acum ar fi momentul potrivit să îmbrățișeze cariera militară.
 
În paralel, discuții tot mai multe se poartă în spațiul public cu privire la salariile militarilor, dar și la dotările de care dispune Armata Română.
 
În întreg acest context, col. (r) dr. Vasile Vreme, președintele Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații, este invitatul de miercuri, 11 mai, de la ora 15.00, al emisiunii ZIUA LIVE.
 
Fost comandant al Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi“, de la Topraisar, col. (r.) dr. Vasile Vreme este unul dintre cei mai cunoscuți veterani ai teatrelor de operații, acesta executând misiuni în Kosovo, Afghanistan și Irak.
 
Pe parcursul emisiunii, colonelul ne va vorbi, de asemenea, despre nivelul de salarizare din Armata României, dar și despre cât de mult contează experiența acumulată în teatrele de operații.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii