Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de preţ pentru materiale necesare curăţeniei în sediile administraţiei locale

ro

30 Mar, 2017 00:00 1319 Marime text
Municipalitatea anunţă achiziţia de materiale de curăţenie necesare întreţinerii sediilor ce aparţin Primăriei Constanţa. Se solicită ofertă de preţ, conform caietului de sarcini nr. 38126/23.03.2017. Toate produsele trebuie să fie de bună calitate, să corespundă din punct de vedere calitativ şi cantitativ cu condiţiile impuse în caietul de sarcini. În caz contrar, ele vor fi returnate. În această situaţie, potrivit caietului de sarcini, furnizorul are obligaţia să le înlocuiască.
 
Totodată, toate produsele trebuie să aibă termenul de valabilitate inscripţionat vizibil şi fără urme de modificări. Produsele trebuie să fie furnizate cu ambalajele nedeteriorate.
Furnizorul va livra produsele la locaţia indicată prin comandă. Livrarea se va face pe bază de comandă fermă transmisă furnizorului de către beneficiar. Furnizorul va livra produsele în maximum cinci zile lucrătoare de la primirea comenzii emise de către beneficiar.
 
Plata se va face în maximum 15 zile de la data acceptării şi înregistrării facturilor la sediul beneficiarului, în funcţie de disponibilităţile bugetare, din contul de cheltuieli al municipalităţi, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa. Data-limită de transmitere a propunerilor este 3.04.2017, ora 10.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii