Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Spitalul de Boli Infecțioase Constanța contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

ro

13 Jan, 2022 00:00 1473 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie împotriva raportului acordului cadru având ca obiect: „materiale de curățenie”
  • Contestația a fost depusă de SC Census Group SRL care a solicitat anularea raportului final al procedurii
  • În baza documentelor depuse de părți, CNSC a decis să admită contestația formulată de SC Census Group SRL în contradictoriu cu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
  • SCBI a fost obligat să reevalueze ofertele prin verificarea conformității produselor ofertate strict la propunerea tehnică, fișele tehnice/buletine de analiza și fișa de securitate a produselor ofertate

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 25/C1/3066 la contestația nr. 188/22.11.202 formulată de SC Census Group SRL, cu sediul în municipiul București, împotriva raportului procedurii nr. 13327/16.11.2021 (pentru lotul 2) emis de către Spitalul de Boli Infecțioase Constanța în calitate de autoritate contractantă.

Procedura a avut în vedere încheierii acordului cadru având ca obiect: „materiale de curățenie”.

Prin intermediul contestației, SC Census Group SRL a solicitat: anularea raportului final al procedurii nr.13327/16.11.2021, publicat în SEAP în data de 17.11.2021 și a documentelor care îl însoțesc, prin care se comunică faptul că oferta depusă este respinsă ca inacceptabilă; anularea tuturor actelor subsecvente raportului procedurii nr. 18691/10.08.2021, publicat în SEAP în data de 17.11.2021; obligarea autorității contractante la evaluarea ofertei depusepentru Lot 2 - materiale de curățenie pentru igienă și menaj de la etapa verificării admisibilității acesteia.

În baza documentelor depuse de părți, CNSC a decis să admită contestația formulată de SC Census Group SRL în contradictoriu cu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor prin verificarea conformității produselor ofertate strict la propunerea tehnică, fișele tehnice/buletine de analiza și fișa de securitate a produselor ofertate în termen de 10 zile de la comunicare.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitație organizată de Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord contestată la CNSC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii