Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Sara Sea View, licitat pe bucăţi Apartament nou de vacanţă la malul mării, pentru mai puţin de 40.000 de euro

ro

26 Sep, 2015 00:00 5533 Marime text
Compania Real Estate Development SRL, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Sara Sea View din Olimp şi al altor lucrări de anvergură din Bucureşti şi Voluntari, judeţul Ilfov, şi-a înregistrat, în aprilie 2011, cererea de insolvenţă la Secţia a VII-a Comercială a Tribunalului Bucureşti.
 
Aflată în prezent în faliment, lichidatorul judiciar Edge Business Restructuring Advisors SPRL mai are de vândut o parte dintre bunurile societăţii. Mai exact, apartamentul nr. 17 din complexul de apartamente Sara Sea View din Olimp se află în căutarea unui viitor proprietar.
 
Pentru acest bun imobil, a fost deja primită oferta de 32.800 de euro. Oferte superioare de preţ (pas de supralicitare 5%) pot fi depuse de către persoanele interesate la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, Piaţa Charles de Gaulle nr. 13, până cel târziu la data de 23 octombrie 2015, ora 10.00.
 
Presa centrală notează că, în primăvara lui 2009, constructorul proiectului Sara Sea View, Synergy Construct, ceruse Tribunalului Bucureşti să demareze procedurile de insolvenţă asupra dezvoltatorului său, Real Estate Development, pentru o datorie de 2,6 milioane de euro. La timpul respectiv, măsura a fost contestată de dezvoltatorul imobiliar, care a susţinut că nu are niciun ban de dat constructorului. Synergy Construct a fost, până în martie 2009, antreprenorul general al proiectului Sara Sea View pe care Real Estate Development l-a dezvoltat în Olimp.
 
Ansamblul rezidenţial Sara Sea View cuprinde un bloc de 128 de apartamente, cu două, trei sau patru camere şi suprafeţe cuprinse între 90 şi 150 de metri pătraţi, distribuite pe 11 etaje. Apartamentele dispun de terase şi vedere spre mare. În complex au fost proiectate şi un club de întreţinere şi recreere, restaurant, internet café şi un parc privat cu o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi, cu spaţii de joacă amenajate pentru copii, piscină în aer liber etc.

Proiectul ansamblului a fost realizat de compania Simtech SRL, iar construcţia, de Synergy Construct. Lucrările de construcţie au început în noiembrie 2006, urmând ca acestea să fie finalizate în perioada februarie - iunie 2008.
 
Regulamentul de vânzare poate fi obţinut de la sediul lichidatorului judiciar, în perioada 24.09.2015 - 23.10.2015, cu programare telefonică prealabilă. Preţul activului urmează a fi achitat integral până la momentul semnării în forma autentică a contractului de vânzare-cumpărare.
 
Iniţial, proiectul blocului de 11 etaje s-a dorit a fi vândut integral pentru un preţ de aproximativ 80 de milioane de euro, dar procedura pare că nu a dat roade, astfel că acesta se vinde pe bucăţi.

Sursa foto: ceresit.ro şi curierulnational.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii